Gitaarles Zutphen
GuitarBeat


Nathan Becker

Mijn naam is Nathan Becker. Vanaf mijn 12e begon ik met gitaarspelen. In eerste instantie leerde ik mezelf de blues aan, later nam ik gitaarlessen bij o.a. Bram Laan en verdiepte me in rockmuziek. Daarbij zijn Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, de Eagles en Pink Floyd mijn inspiratiebronnen geweest.

Ik speelde in meerdere bands, zo was ik een tijdje deel van de band van Marise den Bakker, waarmee ik een EP heb opgenomen. Ook speelde ik op meerdere festivals en poppodia en kreeg ik les van o.a. Marcel Karreman (gitarist van o.a. Trijntje Oosterhuis, het Metropole Orkest.) Na het afronden van mijn vooropleiding aan het Conservatorium in Arnhem begon ik al gauw met het geven van gitaarlessen en startte ik met mijn studie aan het Conservatorium.

Als (bas)gitaardocent vind ik het belangrijk dat mijn lessen op maat zijn en ik ze aan pas aan jouw behoeften. Het belangrijkste is natuurlijk dat het leuk moet zijn! Ik ben zelf zonder theorie begonnen met spelen en had in eerste instantie weinig behoefte aan muziektheorie, maar naarmate ik het beter ben gaan begrijpen en het ook kon gebruiken ben ik dit anders gaan zien. Spelenderwijs wil ik jou ook de juiste techniek aanleren. Als gitarist ben ik allround, ik speel momenteel in 3 bands. Daarmee speel ik o.a.: Americana, 70’s Southern rock, Funk. 

Noah Jaora 

Mijn naam is Noah Jaora, ik kwam op vroege leeftijd al in aanraking met muziek: mijn vader was lange tijd beroepsgitarist en mijn moeder Jazz zangeres. Zo groeide ik op met soul-, funk-, rock- en allerlei type muziek. Gestimuleerd door vele muzieklessen ontwikkelde ik me tot: (bas)gitarist, zanger en producer. 

Al gauw wist ik dat ik verder wilde in de muziek. Op latere leeftijd volgde ik de opleiding ‘Muziek’ aan Rijn IJssel waar ik les kreeg van muzikanten uit het vak.  Als artiest stond ik in het voorprogramma van ‘Massada’ en ‘Kenny B’ en trad ik op in zalen zoals Gigant en ’t Oude Pothuys. Daarnaast kwam mijn muziek in de befaamde ‘ 'Soul 'n' The City’- playlist terecht (375.000 beluisteraars).

Voor mij is een combinatie van lesgeven en optreden de perfecte mix. Ik help mijn leerlingen graag met hun (bas)gitaarspel en typeer mezelf als een begripvolle, meedenkende en enthousiaste (bas)gitaardocent.
Interesse in het nemen van gitaarles in Zutphen? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles